Rijschool Rijaccent Lemmer

Rijschool Rijaccent is gevestigd in Friesland en geeft rijles in regio Lemmer. Rijaccent legt het examen af bij het CBR in Heerenveen of Emmeloord.

Eerste rijles / proefles

Bij Rijschool Lemmer kun je uiteraard terecht voor het volgen van praktijklessen voor je autorijbewijs met om te beginnen een intake les. Rijlessen kunnen door heel de regio van Lemmer worden gevolgd. Wij halen je overal in de Friese Meren, Lemmer en omstreken kosteloos op. De leerlingen worden in de hele omgeving van Lemmer thuis opgehaald en gebracht, of het nou van school is in Lemmer, het station of elders in de buurt, voor ons is dat geen probleem. De autorijlessen met een duur van 60 minuten kunnen gevolgd worden naar wens.

Tijdens de proefles kun je laten zien hoeveel je al van een auto weet. Als de proefles je eerste les is, geen probleem! De instructeur zal je alles rustig uitleggen. Aan het einde van de les zal de instructeur een inschatting maken hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig zult hebben om je rijbewijs te halen.

Tussen Tijdse Toets

Voordelen van de TTT

  • De kans om te slagen voor het praktijkexamen is na een tussentijdse toets aanzienlijk groter.
  • Tijdens de toets kun je vrijstelling verdienen voor het onderdeel bijzondere manoeuvres op het eerstvolgende praktijkexamen.
  • De toets is bij uitstek de gelegenheid om alvast te wennen aan de examensituatie.
  • Door de toets zal de nervositeit bij veel kandidaten afnemen.
  • Na afloop van de toets krijg je een advies over de onderdelen waaraan je nog moet werken.

Neem vrijblijvend contact op

We staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op en laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!