Rijschool Rijaccent Joure

Rijschool Rijaccent is gevestigd in Friesland en geeft rijles in regio Joure. Rijaccent legt het examen af bij het CBR in Heerenveen.

Rijschool Rijaccent Joure

Rijschool Rijaccent is gevestigd in Friesland en geeft rijles in regio Joure. Rijaccent legt het examen af bij het CBR in Heerenveen.

Eerste rijles / proefles

Bij Rijschool Joure kun je uiteraard terecht voor het volgen van praktijklessen voor je autorijbewijs met om te beginnen een gratis proefles. De leerlingen worden in de hele omgeving van Joure thuis opgehaald en gebracht, daarnaast is het voor ons ook geen probleem om jou van school – zoals bijvoorbeeld¬†het Bornego College –¬†te halen of van het station. De autorijlessen met een duur van 60 minuten kunnen gevolgd worden naar wens.

Rijschool Rijaccent Joure houdt de vorderingen die de leerling maakt nauwkeurig bij met de instructiekaart. Het begin van de opleiding zal vooral besteed worden aan de basis van het autorijden, zoals de bediening van het voertuig in combinatie met bijzondere manoeuvres. Verder besteden we onder meer aandacht aan het gedrag bij kruispunten en in- en uitvoegen.

Voordelen van de TTT

  • Tijdens de toets kun je vrijstelling verdienen voor het onderdeel bijzondere manoeuvres op het eerstvolgende praktijkexamen.
  • De toets is bij uitstek de gelegenheid om alvast te wennen aan de examensituatie.
  • Na afloop van de toets krijg je een advies over de onderdelen waaraan je nog moet werken.
  • De kans om te slagen voor het praktijkexamen is na een tussentijdse toets aanzienlijk groter.
  • Door de toets zal de nervositeit bij veel kandidaten afnemen.

Neem vrijblijvend contact op

We staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op en laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!